Heim kommune

Heim kommune søker tilkallingsvikarer ved kulturskole og fritidsklubb

Tilkallingsvikarer ved kulturskole og fritidsklubb

Vi søker kulturskolelærere og klubbarbeidere til tilkallingsvikariat i enhet Kultur. 

Heim kulturskole har 9 ansatte, og ca. 250 elevplasser, og er organisert under enhet Kultur med kulturskolerektor som nærmeste leder. I tillegg til den ordinære kulturskoledriften der vi underviser i musikk, dans, drama og visuell kunst, jobber vi også aktivt med integrering og samarbeid med skole, barnehage og andre kommunale instanser. Kulturskolen har undervisning på kulØr'n og Halsa barne- og ungdomsskole.

Heim Fritidsklubb som er en avdeling i enhet Kultur, og er lokalisert på to geografiske områder; Kyrksæterøra og Liabø. Fritidsklubben på Kyrksæterøra holder til på kulØr'n og er samlokalisert med bl.a. kulturskolen og biblioteket, mens fritidsklubben på Liabø har eget lokale ved kommunehuset på Liabø. Felles for begge avdelingene er at fritidsklubben er et rusfritt alternativ hvor medbestemmelse, demokrati og gjensidig respekt skal være sentrale verdier.

Fritidsklubben har åpent 3 dager i uka; Liabø på mandager og Kyrksæterøra på onsdager og fredager. Fritidsklubben er organisert under kulturskolen, og nærmeste leder er rektor ved kulturskolen. 

Oppgi i søknaden ved hvilken avdeling du kan tenke deg å være tilkallingsvikar.

 

Stillingsbeskrivelse

Hovedoppgavene som kulturskolelærer vil være undervisning i musikk, dans, drama og visuell kunst, samt gjennomføring av forestillinger og prosjekter. 

Som klubbarbeider skal du fylle rollen som en trygg og tydelig voksen for ungdommene på fritidsklubben. Stillingen omfatter tilrettelegging, organisering og gjennomføring av aktiviteter på klubbkveldene, være sammen med ungdommene og å ha en åpen dialog med foresatte. Vi har sterkt fokus på tverrfaglig samarbeid med andre enheter, og er bl.a. en aktiv medspiller i SLT (Samordning av Lokale rus og kriminalitetsforebyggende Tiltak).

 

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning og/eller erfaring
  • Interesse for og erfaring fra arbeid med barn og ungdom
  • Gjerne førerkort kl. B

Vi søker trygge og omsorgsfulle voksne, som er pålitelig, arbeider selvstendig og er fleksibel. Personlig egnethet er særdeles viktig, og vil derfor veie tungt ved utvelgelse av kandidat.


Vi tilbyr

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et inkluderende arbeidsmiljø
  • Kompetent og engasjert kollegium
  • Fremtidsrettet arbeidsgiver

 

Tilsettingsvilkår

Lønn iht. hovedtariffavtale. 

Arbeidstiden følger de til enhver tid gjeldende arbeidsplaner for kulturskolen, og åpningstida følger skoleruta og har stengt i alle skoleferier. 

Det må framvises politiattest av ny dato før tiltredelse.

Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende. Det vil bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Iht. Offentlighetsloven § 25 kan opplysninger om søker bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Attesterte kopier av vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju. 

 

Del på:

Referansenummer:

24/399

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Stillingstype:

Vikariat

Søknadsfrist:

Fortløpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Kyrksæterøra og/eller Liabø

Adresse:

Øragata 21 7200 Kyrksæterøra

Kart: