Du søker på stillingen

Helsefagarbeidere/assistent - 3 x 100 % faste stillinger ved trygdebolig

  Vår personverngaranti

Formålet med EasyCruit er å forenkle Heim kommunes rekrutteringsprosess og å muliggjøre effektive vurderinger av og kommunikasjon med søkerne. Som en del av bruken av EasyCruit mottar Heim kommune personopplysninger fra søkerne, og behandler disse personopplysningene som en del av vurderingen av søkernes ferdigheter og evner, og hvorvidt hun/han passer for den utlyste stillingen.

Rettsgrunnlaget for behandling av personopplysninger er at du samtykker i slik behandling som en del av søknaden til stillingen, hvor du selv velger hva slags personopplysninger du bestemmer deg for å dele, for eksempel ved å bruke opplastingsfunksjonaliteten til Google eller Dropbox. Vær oppmerksom på at du har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst.

Heim kommune er datakontroller for behandling av personopplysninger om deg som søker, og alle spørsmål vedrørende personvern kan rettes til Heim kommune v/personalavdelingen via de dedikerte kommunikasjonskanalene levert av EasyCruit. Personopplysningene behandles med det formål å levere, gjennomføre og utvikle tjenestene.

Easycruit er en skytjeneste utviklet av Visma. Dermed kan Visma-konsernselskaper og deres underleverandører av IT-tjenester få tilgang til personopplysninger om deg som en del av driften av tjenesten. Alle underleverandører er underlagt databehandlingsavtale for å sikre personvern i henhold til standarden som følger av gjeldende personvernlovgivning (GDPR fra 25. mai 2018), og underleverandører utenfor EU er underlagt overføringsmekanismer godkjent av EU-kommisjonen.

Personlige data om deg behandles i EasyCruit under rekrutteringsprosessen, og i den utstrekning dette er nødvendig for å oppfylle lovgivningen. Du kan benytte deg av profilendringsfunksjonaliteten i EasyCruit-kontoen for å slette, laste opp og redigere informasjon.

Som søker kan du til enhver tid ta kontakt med Heim kommune v/personalavdelingen for å utøve retten til tilgang, rettelse eller sletting av personopplysninger, eller for å begrense bearbeidingen relatert til deg som søker. Du kan også motsette deg behandlingen, samt retten til dataflyttbarhet. I tillegg har du rett til å sende inn klage til databeskyttelsesmyndighetene med hensyn til behandling av personopplysninger.

  Allerede registrert?

 
Siden åpnes i et nytt vindu