Heim kommune

Heim fritidsklubb søker engasjert klubbarbeider til arbeid med kulturintro

Klubbarbeider kulturintro - 72 % fast stilling

2. gangs utlysing.

Heim Fritidsklubb som er en avdeling i enhet Kultur, og er lokalisert på to geografiske områder; Kyrksæterøra og Liabø. Fritidsklubben på Kyrksæterøra holder til på kulØr'n og er samlokalisert med bl.a. kulturskolen og biblioteket, mens fritidsklubben på Liabø har eget lokale ved kommunehuset på Liabø. Felles for begge avdelingene er at fritidsklubben er et rusfritt alternativ hvor medbestemmelse, demokrati og gjensidig respekt skal være sentrale verdier.

Fritidsklubben har åpent 3 dager i uka; Liabø på mandager og Kyrksæterøra på onsdager og fredager. Fritidsklubben er organisert under kulturskolen, og nærmeste leder er rektor ved kulturskolen. Oppmøtested i stillingen vil være på Kyrksæterøra, og arbeidssted vil være ved kulØr'n på Kyrksæterøra og på fritidsklubbens lokaler på Liabø.

Kulturskolen, biblioteket og fritidsklubben har fått tildelt ressurser for å styrke, videreutvikle og opprette nye tilbud som en del av integreringen av minoritetsspråklige i Heim kommune, og da spesielt med fokus på det store antallet vi allerede har bosatt og skal bosette fra Ukraina. Dette arbeidet kalles kulturintro. I tillegg til å ansette medarbeidere som har god kjennskap til ukrainsk språk og kultur i avdelingene, skal vi også tilføre ressurser som skal bidra til en god innføring og utøvelse av de eksisterende tilbudene samt videreutvikle og tilpasse de til brukerne av tjenestene våre.

Fritidsklubben sin rolle i kulturIntro er å skape uformelle arenaene i lokalene til fritidsklubben på Liabø og kulØr’n som et utvidet fritidsklubbtilbud utover den ordinære driften sine åpningstider og aldersbegrensning. Vi skal skape en arena der frivillige lag og organisasjoner blir invitert inn for informasjon og aktivitet, være en samarbeidspartner til frivilligsentralene våre og bidra inn i enhetens integreringsarbeid som bl.a. Flere Farger i Heim.

 

Stillingsbeskrivelse

Stillingen som klubbarbeider er todelt, der én del av stillingen er som klubbarbeider i turnus på åpningskveldene til fritidsklubben (ca. 18 % stilling). Som klubbarbeider skal du fylle rollen som en trygg og tydelig voksen for ungdommene på fritidsklubben. Stillingen omfatter tilrettelegging, organisering og gjennomføring av aktiviteter på klubbkveldene, være sammen med ungdommene og å ha en åpen dialog med foresatte. 

Som klubbarbeider inn i KulturIntro vil du bl.a. være ansvarlig for å utforme og drifte et lavterskeltilbud i fritidsklubbens lokaler, og delta inn i enhetens integreringsarbeid. Du skal bidra inn på tverrfaglige arenaer med aktuelle samarbeidsparter og ha en koordinerende rolle mellom brukerne av tilbudet og frivilligheten i Heim.

 

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Interesse, erfaring og referanser i arbeidet med ungdom
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Erfaring fra planlegging og organisering av aktiviteter
  • Gode IKT-kunnskaper
  • Ønskelig med førerkort kl. B

  

Personlige egenskaper

  • Du er god på relasjonsbygging og samhandling
  • Du er utadvendt og trives godt sammen med andre mennesker
  • Du ønsker å jobbe aktivt med integrering og har egenskaper som skaper tillit i alle miljøer
  • Du har interesse for hva som beveger seg i ungdomsmiljøet
  • Du er strukturert, har god gjennomføringsevne og evner å tenke langsiktig
  • Du er lojal mot interne regler og prosedyrer, og står sammen med kollegaer i utfordrende situasjoner
  • Du må være en tydelig voksen som tar de vanskelige samtalene med ungdommer og foresatte når det er nødvendig
  • Du har ha en god relasjon og åpen dialog med kolleger internt og eksternt med andre enheter
  • Du opptrer som et godt forbilde

Personlig egnethet er særdeles viktig i denne stillingen, og vil derfor veie tungt ved utvelgelse av kandidat.


Vi tilbyr

  • Ordnede forhold i en godt etablert fritidsklubb med høye besøkstall
  • En ledende rolle i utviklingen av kulturintro
  • Kompetanseheving
  • Fremtidsrettet arbeidsgiver
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Bedriftshelsetjeneste

 

Tilsettingsvilkår

Lønn iht. hovedtariffavtale

Arbeidstid: Dag og ettermiddag i tillegg til arbeid på kveldstid 1 - 3 kvelder i uka etter oppsatt turnus/vakt, ca. 8 vakter på en 4-ukers periode.  Åpningstida følger skoleruta, og har stengt i alle skoleferier.

Det må framvises politiattest av ny dato før tiltredelse.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Iht. Offentlighetsloven § 25 kan opplysninger om søker bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Attesterte kopier av vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju. 

Heim kommune har et rikt og variert kulturliv, og enhet Kultur administrerer en rekke forskjellige tjenester som bibliotek, museum, kulturskole, fritidsklubb, støttekontakt, tilskudd m.m. I tillegg tilrettelegger enheten for andre aktiviteter slik som sommerskolen i Heim og sommerjobb for ungdom.

Del på:

Referansenummer:

24/1153

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Stillingstype:

Fast

Søknadsfrist:

14.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Kyrksæterøra og Liabø

Adresse:

Øragata 21 7200 Kyrksæterøra

Kart: